Evidenční číslo: 4825/1171
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Proboštovská, Teplice, Trnovany
Cena: 15 500 000Kč
15 500 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji krásnou prvorepublikovou vilu která se nachází v Teplicích - Trnovanech nedaleko sportovního areálu Anger. Jedná se o samostatně stojící čtyřpodlažní dům z přelomu třicátých let s velkou zahradou a garáží. Na prvních dvou patrech nemovitosti se rozprostírá výjmečný mezonetový byt(190m2)koncipovaný pro vícečlennou rodinou. V jeho spodní části nalezneme velkou a plně vybavenou kuchyni s jídelnou a vstupem na dřevěnou venkovní terasu za domem. V této časti mezonetu je rovněž prostorný obývací pokoj a ještě jedna další místnost. Samozřejmě nechybí rodinná koupelna a WC. Součástí tohoto patra je také velmi praktická místnost sloužící jako velká šatna a úložný prostor. Vnitřním schodištěm na konci centrální chodby vstupujeme do o patro výše umístněné druhé poloviny bytu. Na tomto podlaží se nachází čtyři prostorné ložnice či dětské pokoje a další koupelna s WC. Celý interiér tohoto velkoryse pojatého obytného celku je velmi vkusně a citlivě zrekonstruován, zařízen a s láskou opečováván. Jednotlivé místnosti jsou příjemně slunné a světlé s výhledem do zahrady či do zeleně kolem domu.
Centrální schodiště domu nás dovede na třetí nadzemní podlaží kde se kromě půdy nachází další moc hezký, tentokrát podkrovní byt o dispozici 2+kk(54 m2). Je rovněž pěkně zrekonstruovány - s přiznanými původními architektonickými prvky. V případě potřeby a zájmu nového vlastníka lze po úpravách dům opět využívat jako samostatné tři bytové jednotky. Pod obytnými patry se nachází rozsáhlý suterén (97m2) s mnoha místnostmi které slouží jako sklepy, skladovací a úložné prostory a jsou díky své světlé výšce využitelné i jako posilovna či ke zbudování sauny, vinotéky atd. Dům je centrálně vytápěn plynovým kotlem, má plastová okna a novou fasádu(bez zateplení). K domu přiléhá garáž (s elektronickou branou), která je průjezdná až do zahrady. Dům je obklopen krásnou a udržovanou zahradou s mnoha okrasnými a ovocnými dřevinami. Je rovinatá a ve své centrální části zatravněná. Po obvodu oploceného prostoru jsou udržované květinové a zeleninové záhony a také skleník k pěstování teplomilných plodin.
Na zahradě je zastřešená pergola k posezení a letnímu grilování. Součástí této relaxační zony je i bazén zapuštěný do země. Opomenout nelze ani okouzlující předzahrádku která volně navazuje na vydlážděný dvůr před vchodem do domu a garáže. Nemovitost stojí ve vilové okrajové časti města s výbornou občanskou vybaveností a dopravní obslužností v docházkové vzdálenosti. Dokonalé rodinné či vícegenerační bydlení.
V případě Vašeho vážného zájmu o prohlídku či více podrobnějších informací nás neváhejte kdykoliv kontaktovat - rádi Vám nemovitost představíme detailněji.

Základní info

Umístění: Okraj obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Proboštovská, Teplice, Trnovany
Cena obsahuje včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha balkónu: 2m2
Plocha zastavená: 140m2
Plocha zahrady: 549m2
Plocha terasy: 20m2

Počty místností, umístění

Počet místností: 13
Počet koupelen: 2
Počet garáží: 1
Počet parkovacích míst: 2
Počet nebytových prostor: 6
Počet pokojů: 8
Počet NP: 3
Počet PP: 1
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Balkon, Zařízeno částečně nábytkem, Zahrada, Terasa, Sklep, Parkování, Garáž, Bazén, Bytové jádro zděné

Inženýrské sítě

Voda, pitná, Plyn, Kanalizace, Internet, 400V, 230V

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny

Dopravní dostupnost

Dálnice, MHD, Silnice, Autobus, Vlak, Trolejbus

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb, Supermarket, Školka, Úřady, Škola

Charakter okolí objektu

Obytná

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Telekomunikace:

Internet

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Plyn:

Plynovod

Typ vytápění objektu:

Lokální plynové

Elektro:

400V, 230V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?